Wednesday, August 5, 2009

Οι ξεφτιλισμένοι συνδικαλιστές της Σιβιτανιδείου

Η Σιβιτανίδειος διαθέτει κι αυτή τους δικούς της συνδικαλιστές, οι οποίοι φροντίζουν να μας ενημερώνουν για τις ευαισθησίες τους μέσα από την ΕΛΜΕΣΙ. Με ανακοίνωσή τους λοιπόν μας πληροφορούν ότι θεωρούν το καθεστώς προσλήψεων των αναπληρωτών αναξιοκρατικό. Βέβαια ξεχνούν να μας πουν με ποιό τρόπο προσελήφθησαν και οι ίδιοι και τα παιδιά τους, αλλά αυτό είναι μικρή λεπτομέρεια.




Στη συνέχεια όμως κάνουν και την πρότασή τους για να έρθει η αξιοκρατία στη Σιβιτανίδειο. Προτείνουν λοιπόν να γίνει η διαδικασία αξιοκρατική, αλλά αφού πρώτα μονιμοποιηθούν οι υπάρχοντες αναπληρωτές, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν όχι μόνο πολλοί συγγενείς τους, αλλά και κομματικοί "συναγωνιστές" τους! Και αφού γίνει αυτό να περιοριστεί σημαντικά ο αριθμός των αναπληρωτών, αφού θα έχουν βολευτεί τα δικά τους παιδιά!



Αυτή είναι η δικαιοσύνη που ευαγγελίζονται οι ξεφτιλισμένοι συνδικαλιστές της Σιβιτανιδείου. Αλλά δε θα έπρεπε να ντρέπονται μόνο οι ίδιοι, αλλά και εκείνοι που τους στηρίζουν στα πλάισια της διαπλοκής.