Tuesday, October 2, 2012

Ο μύθος του πολυπολιτισμού και η επικινδυνότητα της πολιτιστικής εισβολής

Το πάντα αξιόλογο blog Εθνική Παιδεία φέρνει στο προσκήνιο μία σειρά άρθρων και εκπομπών για τις πραγματικές διαστάσεις του κινδύνου που αποτελεί η βίαιη επιβολή του λεγόμενου πολυπολιτισμού:


Η κατασκευή πολυπολιτισμικών κοινωνιών και ο μύθος της «διαφορετικότητας»

"...Το επιχείρημα ότι οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες προσφέρουν «πολύτιμες πολιτιστικές επιρροές» είναι επίσης συχνά μια κενή έκφραση. Τι αξία φέρνει σε μια χριστιανική χώρα ένα τζαμί ή ένας ινδουιστικός ναός; Τις περισσότερες φορές, φέρνουν μόνο πρόκληση. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να γνωρίσει άλλους πολιτισμούς, είναι πιο εύκολο να πάρει ένα αεροπλάνο και να πάει σε εξωτικές χώρες."


Το νέο πρόγραμμα σπουδών για τα Θρησκευτικά

Στη Βρετανία τιμωρούν τους μαθητές γιατί αρνούνται να προσευχηθούν στον Αλλάχ!! Σε λίγα χρόνια θα γίνει και εδώ...

"...Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η “Ισλαμοφοβια” γίνεται στα παιδιά των βρετανικών σχολείων, « πλύση εγκέφαλου για το Ισλάμ » και επίσης τιμωρούν εκείνους τους μαθητές που αρνούνται να προσευχηθούν στον Αλλάχ.
Πρόσφατα στο ίδρυμα GATESTONE στη Σκωτία, απαιτήθηκε από 30 παιδιά μη-μουσουλμανακια, του σχολείου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Parkview, να επισκεφτούν το μουσουλμανικό τέμενος Rehman Ahmadiyya στην περιοχή Yorkhill της Γλασκώβης.

...Στο Cheshire, δύο σπουδαστές στο Alsager High School τιμωρήθηκαν από το δάσκαλό τους επειδή αρνήθηκαν να προσευχηθούν στον Αλλάχ, ως τμήμα της θρησκευτικής εκπαίδευσής τους.

...Επίσης, στο Cheshire, ένα 14-χρονο Ρωμαιοκαθολικο κορίτσι που παρακολουθεί το καθολικό γυμνάσιο στο Ellesmere Port, χαρακτηρίστηκε από τους εκπαιδευτικούς ως φυγόπονο, επειδή αρνήθηκε να ντυθεί σαν Μουσουλμάνα και να επισκεφτεί ένα μουσουλμανικό τέμενος."


Ειδικά ως προς το τελευταίο άρθρο, θα θυμίσουμε ότι η υποχρεωτική προσευχή στον αλλάχ παραδοσιακά αποτελούσε τακτική των μωαμεθανών για τον εξισλαμισμό των Χριστιανών, πρακτική που τώρα επανέρχεται υπό το κάλλυμα της "πολυπολιτισμικότητας" και που είδαμε να εμφανίζεται και στην Ελλάδα από υποτίθεται "προοδευτικές" νηπιαγωγούς. Όμως κανείς δε τολμά να ζητήσει αντίστοιχα από τα παιδιά των μουσουλμάνων να προσευχηθούν υποχρεωτικά σε Χριστιανικούς ναούς.

Αξίζει να διαβάσετε και τα τρία αυτά άρθρα, τα οποία και αποκαλύπτουν το μέγεθος της απειλής του επιβαλόμενου "πολυπολιτισμού".