Monday, January 25, 2010

Τα παιδιά των πολιτικάντηδων συμπάσχουν για τον Άλεξ

Εκτός από τα κορόιδα της φτωχολογιάς που κάποια διεστραμμένη παρόρμηση ώθησε να δουν το Γρηγορόπουλο σα σύμβολο κατά της καταπίεσης των λαικών στρωμάτων, αρκετοί γόνοι έσπευσαν να διαδηλώσουν και να δώσουν το παρόν στην καταστροφή που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας. Ανάμεσά τους και ο γιός της Αυτού Υψηλότητας Άννας Διαμαντοπούλου και του μέλους του ΔΣ του Κτηματολογίου Ιωάννη Σαλαβάνου, όπως μας πληροφορεί η ίδια η μητέρα του γόνου:



Θα είχε ενδιαφέρον να μας προσδιορίσει η Αννούλα αν ο γιός της συμμετείχε και σε καταλήψεις στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα, όπου παρακολουθεί το ξενόγλωσσο τμήμα του ΙΒ μαζί με τους άλλους γόνους που θα πάνε κατευθείαν στο εξωτερικό για σπουδές.

Θα περίμενε όμως κανείς ο γόνος μίας σοσιαληστικής οικογένειας να συμπάσχει και για τον άλλον Άλεξ, της Βέροιας. Μία πιο προσεκτική ματιά όμως αποκαλύπτει γιατί κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό: Ο άτυχος Άλεξ (της Βέροιας) ήταν ένα παιδί που κατάφερνε να διακριθεί χάρη στα ταλέντα του χωρίς να ανήκει σε κάποια ελίτ που θα τον έστελνε κατευθείαν για διακεκριμένες σπουδές. Και φυσικά δεν ήταν συμμαθητής του βλασταριού της Διαμαντοπούλου στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα.