Thursday, June 17, 2010

Αθηνά Πέτσα: Η καινούρια νηπιαγωγός Νατάσσα

Αποδεικνύοντας ότι οι καταχραστές της εξουσίας δε διαθέτουν πέτσα, η νεόκοπη διοικήτρια του Νοσοκομείου Τρικάλων Αθηνά Πέτσα έσπευσε να απαντήσει σε όσους απόρησαν με την αναρρίχηση μίας νηπιαγωγού σε μία τέτοια θέση:


"Με αφορμή την ανάρτηση σας με τίτλο ‘’η νέα διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων’’ και για την αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνω ότι:
1. Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από το έτος 2000.
2. Η οργανική μου θέση είναι Κοινωνική λειτουργός ΤΕ στη διεύθυνση κοινωνικής πρόνοιας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας.
3. Είμαι εκλεγμένη και μάλιστα πρώτη σε σταυρούς Νομαρχιακή σύμβουλος , διετέλεσα δε και αντινομάρχης υγείας –πρόνοιας-πολιτισμού-τουρισμού και νεότητας κατά την πρώτη διετία της θητείας μας(2007-2008) και πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής υγείας-πρόνοιας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας.
4. Είμαι έμμισθη υπάλληλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας από τον διορισμό μου το 1989 και κανενός άλλου υπάλληλος."




Προκαλεί πραγματικά δέος η αναισχυντία της νηπιαγωγού που προσπαθεί να συνεχίσει την παράδοση της νηπιαγωγού Νατάσσας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ξεγυμνώνοντας περισσότερο τον εαυτό της.

Γιατί είναι πραγματικά να απορεί κανείς πως μία νηπιαγωγός καταφέρνει να αποκτήσει θέση κοινωνικής λειτουργού, τη στιγμή που για χιλιάδες άλλες νηπιαγωγούς μία τέτοια διεκδίκηση θέσης θα φάνταζε αδύνατη. Και πως ο διορισμός αυτός έλαβε χώρα το 1989, όταν δεν είχε ούτε το "πτυχίο" της νηπιαγωγού. Αυτοί ειναι λοιπόν οι κοινωνικοί λειτουργοί που διορίζουν τα κόμματα όταν από άλλους ζητούν όχι μόνο πτυχία αλλά και απαραίτητα μεταπτυχιακές σπουδές.

Η καπάτσα νηπιαγωγός μας πληροφορεί επίσης ότι διετέλεσε και αντινομάρχης σε μία σειρά απίθανων τομέων, της υγείας, της πρόνοιας, του πολιτισμού, του τουρισμού και της νεότητας, και επειδή ήταν τόσο πολύπλευρο ταλέντο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να την τοποθετήσει αξιοκρατικά στη διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων, με μόνο εφόδιο την κομματική της δραστηριότητα.

Αυτή είναι λοιπόν η αξιοκρατία με την οποία ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου οι κηφήνες του ΠΑΣΟΚ, άνθρωποι που δεν εργάστηκαν ποτέ πραγματικά, παρά πέρασαν τη ζωή τους μαζεύοντας ψήφους για το κόμμα.

Όσο για τη νηπιαγωγό Αθηνά, το σίγουρο είναι ότι θα ακούσουμε και στο μέλλον για αυτό το πολύπλευρο ταλέντο.