Tuesday, July 27, 2010

Πολιτικοί κρατούμενοι στην Ελλάδα

Την ίδια στιγμή που οι επαγγελματίες διαδηλωτές της Αριστεράς έχουν το ελεύθερο να καταστρέφουν, να λεηλατούν και να βιαιοπραγούν παραμένοντας ασύλληπτοι, και ενίοτε χρησιμοποιώντας είτε την παγκοσμίως κατοχυρωμένη πατέντα του "πανεπιστημιακού ασύλου" είτε την προστασία πολιτικών και δημοσίων προσώπων, αποτελεί πραγματικά αξιοπερίεργο το γεγονός πως ένας δημοσιογράφος κρατείται προφυλακισμένος για δήθεν συμμετοχή σε επεισόδια.

Έτσι, τη στιγμή που τα παιδιά των πολιτικών ασχολούνται ανενόχλητα με την "ανακύκλωση μπουκαλιών", ο αρχισυντάκτης του "Ελεύθερου Κόσμου" Δημήτρης Παπαγεωργίου παραμένει προφυλακισμένος για μήνες με την κατηγορία της διατάραξης κοινής ειρήνης!

Αυτά σε μία χώρα όπου οι καταλήψεις σχολείων και πανεπιστημίων έχουν πλέον θεσμοθετηθεί και επίσημα και αποτελούν παράδοση της Αριστεράς.

Ίσως αυτή η εξέλιξη να είναι αποτέλεσμα των νομικών συμβουλών που έδωσε ο απατεώνας γιός του Διώτη στο Χρυσοχοίδη όταν είχε τοποθετηθεί ως νομικός του σύμβουλος χωρίς να έχει κανένα πτυχίο...