Wednesday, February 10, 2010

Πως η Αγλαία Μπαλαμάτση βαφτίστηκε πτυχιούχος

Μπορεί η Αγλαία Μπαλαμάτση να είναι αιώνια φοιτήτρια ΤΕΙ, όμως αυτό δεν εμποδίζει το ΠΑΣΟΚ να τη βαφτίσει πτυχιούχο, και συγκεκριμένα Μηχανολόγο Η/Υ:


"Αγαπητό FIMOTRO,
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Θα ήθελα να σου αναφέρω ότι έχει αρχίσει ο διορισμός Μελών του ΠΑΣΟΚ σε θέσεις Μελών ΔΣ κτλ. Αυτό δεν είναι μεπτό. Ειλικρινά. Αυτό που είναι προκλητικό αυτό που σε εξοργίζει είναι ότι στα ΦΕΚ την επίσημη εφημερίδα του Κράτους δημοσιεύονται ψεύδη και κάποιοι ιδιοποιούνται προσόντα που δεν έχουν. Συγκεκριμένα με το... ΦΕΚ ΥΟΔΔ 541/2009 σε΄3580 (http://www.et.gr/view_publication/2009/14/541/text?form.submitted=True) διαπιστώνεται ο διορισμός των μελών του ΔΣ του ΕΟΤ. Μεταξύ άλλων αναφέρεται το όνομα της κομματάρχου του ΠΑΣΟΚ ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΗ ΑΓΛΑΪΑ του ΛΑΜΠΡΟΥ, Μηχανολόγος Η/Υ με Α.Δ.Τ. ΑΑ 306080 03/01/2005 Α.Τ. Αγρινίου (26 ετών παρακαλώ και διορισμένη ως Υπάλληλος το 2009 στη Βουλή των Ελλήνων) η οποία επικαλείται την ιδιότητα της Μηχανολόγου Η/Υ. (στην ουσία είναι φοιτήτρια ΤΕΙ πειραιά.........9 χρόνια φοιτήτρια...). Αγαπητοί, ξέρετε τι σημαίνει Μηχανολόγος Η/Υ;(Ρητορική ερώτηση). Aς μας πει τι πτυχίο έχει. Ας μας πει τι γνώσεις έχει απο ΕΟΤ; Μέτα τον κομπογιαννίτη "δικηγόρο" γόνο εισαγγελέα...τώρα αυτό... Τι άλλο έχει γίνει τι άλλο θα γίνει. Χαιρετίσματα και αναμένω την αναπαραγωγή του θέματος."




Η τακτική αυτή δεν είναι καινούρια. Έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρο τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΝΔ. Απόφοιτοι λυκείου βαφτίζονται πτυχιούχοι και την ίδια στιγμή οι πραγματικοί πτυχιούχοι πετιούνται στα αζήτητα.

Άραγε θα παραιτηθεί κανείς για το σκάνδαλο αυτό;