Friday, January 27, 2012

Η προστατευόμενη της Λέσχης Bilderberg

Το ότι η Διαμαντουέτα απολαμβάνει μία ιδιότυπη ασυλία από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι γνωστό. Όλοι θυμούνται άλλωστε τη στάση της Χούκλη όταν αδιόριστοι εκπαιδευτικοί αποπειράθηκαν να διακόψουν το μονόλογο της λαίδης από την Κοζάνη.

Επίσης είναι γνωστό πως η υπερόπτις Διαμαντουέτα αρέσκεται στο να μην υπάρχουν αντιρρήσεις στα λεγόμενά της. Άλλωστε, είναι άσχετη με τα πραγματικά προβλήματα της εκπαίδευσης, και αυτό αποδεικνύεται από τα αστεία τσιτάτα που επαναλαμβάνει συνεχώς, όπως το γνωστό "πρώτα ο μαθητής" ή το "θέλουμε τον εκπαιδευτικό με το πιστοποιητικό του" σε δεκάδες διαφορετικές εκδοχές.

Για τις υπόγειες κινήσεις της πονηρής σούρδως διαβάζουμε:


"Στο απυρόβλητο όλου του εκδοτικού κατεστημένου η Διαμαντοπούλου. Σε όποια συζήτηση και αν συμμετέχει εξασφαλίζει πρώτα ότι δεν θα υπάρχει πολιτικός σντίπαλος για να μπορεί να μονολογεί επί των θεμάτων που σχολιάζει. Το δεύτερο που εξασφαλίζει είναι... η συμμετοχή των συνδικαλιστών. Εάν δεν είναι αρεστοί δεν μετέχουν στο πάνελ. Γνώριμη στα τηλεοπτικά πάνελ από παλιά η υπουργός. Εργατική, αλλά υπερβολικά διαπλεκόμενη..."


Φυσικά δε θα μπορούσε να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό από κάποια που στη ζωή της υπήρξε μόνο στέλεχος κομμάτων και διεθνών συνωμοτικών ομάδων και τίποτε άλλο.