Saturday, January 14, 2012

Νίκη Αραμπατζή: Από τον κομματικό σωλήνα στην αγκαλιά της Ντόρας

Μια και η Ντόρα προσπαθεί συνέχεια να πείσει την κοινή γνώμη ότι θα σώσει την Ελληνική κοινωνία με το άφθαρτο κόμμα της, ας δούμε ποιά είναι τα υποτίθεται άφθαρτα πρόσωπα που στελεχώνουν τις γραμμές της.

Η Νίκη Αραμπατζή γεννήθηκε το 1985, ονομάστηκε επίσημα δικηγόρος το 2010, και το 2009 μετείχε στο ΔΣ του γνωστού οργανισμού ΟΠΕΚΕΠΕ. Το πως έγινε αυτό μας το αφηγείται η ίδια:

"Γεννήθηκε στις 9-12-1985 στην Αθήνα και από τότε διαμένει στον Αγ. Ελευθέριο Αττικής, στα Πατήσια....

...Είναι πτυχιούχος της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ν.Ο.Π.Ε) και από τον Φεβρουάριο του 2010 είναι Δικηγόρος Αθηνών ειδικευόμενη σε ποινικές κυρίως υποθέσεις και εντεταλμένη Σύμβουλος για ζητήματα αγροτικής πολιτικής.

...Υπήρξε μέλος του Συλλόγου Λευκαδίων Φοιτητών και Σπουδαστών Αττικής. Είναι μέλος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος από το 2005, και μέλος της Παναθηναϊκής ένωσης γυναικών. Υπήρξε αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε) που υπάγεται στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (2009). Από το 2009 συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Κομισιόν (Commission Europeene) για ζητήματα αγροτικής πολιτικής.
Επανεξελέγη το 2010 στην Κ.Ε της ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο στην ’μφισσα και ορίστηκε επικεφαλής του Τομέα Νέων Αγροτών στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 ήταν υποψήφια (η νεότερη σε ηλικία) Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο της Αθήνας με τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον συνδυασμό 'Αθήνα, πόλη της ζωής μας'.
Τον Νοέμβριο του 2010 παραιτήθηκε από την Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ και το Πολιτικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ και προσχώρησε στο νέο κίνημα, στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, όπου η Πρόεδρος Ντόρα Μπακογιάννη της έκανε την τιμή να την τοποθετήσει στη θέση της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής."


Το πως γίνεται μία μόνιμη κάτοικος Πατησίων να είναι επικεφαλής του Τομέα Νέων Αγροτών είναι κάτι που μόνο ένα έμπειρο κομματόσκυλο θα μπορούσε να μας εξηγήσει, όπως επίσης και με ποιό σκεπτικό τοποθετήθηκε σε Διοικητικό Συμβούλιο οργανισμού πριν καλά καλά αποφοιτήσει. Για την ακρίβεια, αναρωτιέται κανείς πότε πρόλαβε να αποφοιτήσει με τόσο έντονη κομματική δραστηριότητα.

Αυτά είναι λοιπόν τα υποτίθεται "νέα πρόσωπα" που τα κόμματα προβάλουν κατά καιρούς, που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά πρόσωπα που προωθούνται σε διάφορες θέσεις χάρη στην αδιάκοπη κομματική δραστηριότητά τους.

Μετά λοιπόν από αυτή τη λαμπρή πορεία, η Νίκη Αραμπατζή θα είναι άλλη μία υποψήφια που θα ευαγγελιστεί τη σωτηρία της χώρας...