Monday, August 9, 2010

Απόστολος Κακλαμάνης: Ο πολιτικός του WC

Η ημέρα της Πρωτομαγιάς ήταν σημαδιακή για τον Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος, διερχόμενος από την Πανεπιστημίου και στο σημαδιακό ύψος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, δέχτηκε φραστική επίθεση από πολίτες. Όπως ήταν φυσικό για ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να είναι στο απυρόβλητο και να δέχονται την κολακεία των ψηφοφόρων, το γεγονός τρομοκράτησε τον πολιτικό, ο οποίος και έσπευσε να αναζητήσει καταφύγιο στο γνώριμο περιβάλλον της τουαλέτας καφετέριας της στοάς Κοραή.



Από εκεί έσπευσε να καλέσει τα ΜΑΤ, τα οποία και φρόντισαν να τον απεγκλωβίσουν μετά από εγκλεισμό μισής ώρας.



Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε:

«Κλειδώθηκε» στον …καμπινέ ο Κακλαμάνης

Η ηρωική έξοδος Κακλαμάνη από τον WC..

Επίθεση δέχθηκε ο Απόστολος Κακλαμάνης...

Ξεχείλισε η οργή του λαού - Επιτέθηκαν στον Κακλαμάνη (Αμοντάριστα πλάνα)


"Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ....

Ελαστικές Απολύσεις των πολιτικών, Άρση της βο(υ)λευτικής Ασυλίας ΤΩΡΑ !!!"


Μετά το πέρας της δοκιμασίας, ο Απόστολος Κακλαμάνης ζήτησε ασθενοφόρο για τη μετάβασή του στο νοσοκομείο, ίσως γιατί οι αναθυμιάσεις του προκάλεσαν κάποια δυσφορία, ή και γιατί το σοκ από την κατακραυγή του κόσμου του δημιούργησε φοβικά σύνδρομα. Και κάποιοι δημοσιογράφοι και κομματικοί εγκάθετοι έσπευσαν να μιλήσουν αρνητικά για την επίθεση, με το επιχείρημα ότι ο Απόστολος Κακλαμάνης δεν ενέχεται στα σκάνδαλα των τελευταίων ετών.

Στην πραγματικότητα όμως η επίθεση αυτή του άξιζε απόλυτα. Γιατί αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν τα προϊόντα της εκπαίδευσης που κάποιοι σαν τον Απόστολο Κακλαμάνη δημιούργησαν. Και καλό θα είναι να θυμόμαστε τη "συμβολή" του στη σημερινή κατάντια της παιδείας, και κυρίως στο έκτρωμα που ονομάζεται "Ελληνική τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση".