Thursday, September 16, 2010

Κρίσεις διευθυντών ΙΕΚ: Προσλαμβάνουμε και δημάρχους

Την ίδια ώρα που οι αμέτρητοι κηφήνες της αυτοκρατορικής αυλής της Διαμαντοπούλου καμάρωναν για τη δήθεν διαφάνεια των διαφόρων κρίσεων διευθυντών, και την ίδια ώρα που η ηγεσία του ΟΕΕΚ διατυμπάνιζε πως θα πρωτοτυπούσε οργανώνοντας τη διαδικασία με αξιοκρατία και διαφάνεια, δε χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα.

Κι αυτό όχι μόνο γιατί πάλι τα ίδια πρόσωπα φιγουράρουν στους επιτυχόντες, αλλά γιατί πάνω στο μαγείρεμα μπέρδεψαν τις λίστες με τραγελαφικά αποτελέσματα, καθώς διάφορες εκδόσεις των μοριοδοτήσεων έκαναν την εμφάνισή τους.

Σημειώνεται ότι για τέτοιες διαδικασίες οι καρεκλοκένταυροι κηφήνες του Γραφείου Τύπου της Διαμαντοπούλου απεφάνθησαν:

"Η κοινοποίηση των πινάκων σε όλους τους υποψήφιους με τα μόρια όλων των συνυποψηφίων γίνεται για πρώτη φορά, ώστε και με αυτό τον τρόπο να διασφαλίζεται η διαφάνεια και η εγκυρότητα των μοριοδοτούμενων κριτηρίων. Τα Συμβούλια Επιλογής εργάστηκαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας και έφεραν σε πέρας ένα πραγματικά δύσκολο έργο με όρους αξιοκρατίας και αντικειμενικότητας."


Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη μοριοδότηση λαμβάνουν όσοι διετέλεσαν νομάρχες ή δήμαρχοι!

Όσοι νομίζουν πάντως ότι η παράσταση τελείωσε με την ανακοίνωση των επιλεγέντων διευθυντών ΙΕΚ πλανώνται οικτρά. Σειρά έχει η επιλογή των υποδιευθυντών ΙΕΚ...