Tuesday, February 28, 2012

ΟΝΝΕΔ Ροδόπης: Φυτώριο αριστούχων

Τα έργα και οι ημέρες του Στυλιανίδη στο Υπουργείο Παιδείας άφησαν εποχή που θα συνεχίσουμε να θυμόμαστε για αρκετό καιρό ακόμα:


"Ο νυν βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και διευθυντής γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού κατάφερε με χαρακτηριστική ευκολία να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει τη διδακτορική διατριβή του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης, για την οποία φέρεται ότι εργάσθηκε από τα τέλη του 2004 μέχρι τον Ιούνιο του 2008, όταν και ανακηρύχθηκε διδάκτορας!!! Αυτά γράφει σήμερα το Έθνος…
Απλά πράγματα για τη ΝΔ. Γιατί εκτός από τον Ανδριανό μην ξεχνάμε και την σύζυγο του πρωθυπουργού, Νατάσα Παζαϊτη, που από νηπιαγωγός αποφάσισε και έγινε αμέσως … γιατρός! Παρόμοια όμως «φαινόμενα», είχαμε πάλι στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, άλλα και στο Αριστοτέλειο, με συνεργάτες του Ευριπίδη Στυλιανίδη και γνήσια τέκνα της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ. Πολλά βιογραφικά θα έχουν πτυχία που ξεκίνησαν 2007 - 2008. Πάντα σύμπτωση, δεν υπονοώ τίποτα...
Ο Παναγιώτης Χαλβατζής, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ApoMesa, από απόφοιτος λυκείου, γράφτηκε σε πανεπιστήμιο της Ισπανίας και από εκεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής. Επίσης επί υπουργίας Ευριπίδη Στυλιανίδη, αρκετά μέλη της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης πέρασαν στο Τμήμα Νομικής του ΔΠΘ με κατατακτήριες εξετάσεις (δες τα αποτελέσματα εδώ), ενώ άλλα μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ περνούσαν τα μαθήματα των εξεταστικών … χωρίς να δώσουν το παρών!!!
Αξιοσημείωτο είναι ότι πρόεδρος της Συνέλευσης και του Τμήματος, που δέχθηκε τον Γιάννη Ανδριανό στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ήταν ένα γνωστό κομματικό στέλεχος της ΝΔ, ο καθηγητής Διονύσιος Χιόνης, ο οποίος μόλις μερικές μέρες μετά διορίστηκε πρόεδρος της Προαστιακός ΑΕ. Υπουργός τότε στο Μεταφορών και Επικοινωνιών ήταν … ο Ευριπίδης Στυλιανίδης!!! Τυχαίο; Δε νομίζω…"