Tuesday, February 15, 2011

Πληροφορικάριοι: Κι άλλοι για το δημοτικό

Τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί αμέτρητα τμήματα πληροφορικής, με τους πλέον ευφάνταστους τίτλους. Και όλοι αυτοί έχουν ως όνειρο της ζωής τους να διδάξουν το αντικείμενό τους στο δημοτικό, και γιατί όχι και στο νηπιαγωγείο.

Η γελοιότητα όλων αυτών των αποφοίτων φαίνεται και από το παρακάτω:

"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ!!
ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ?? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ"


Με άλλα λόγια, το πρόβλημα των "επιστημόνων" που βγάζει το συγκεκριμένο τμήμα είναι να αλλάξει ο τίτλος του (τον οποίο και είχε όταν μπήκαν σε αυτό) ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ανήκουν στο πλήθος των πληροφορικάριων. Μετά από την πολιτισμική πληροφορική, σειρά έχει η εφεύρεση της μαγειρικής πληροφορικής, της ερωτικής πληροφορικής και της χειρωνακτικής πληροφορικής.