Saturday, June 4, 2011

ΤΕ01 Παπαδόπουλος Μάριος του Νικολάου

Πριν από αρκετό καιρό είχαμε αναφερθεί σε μία ιδιαίτερη σύμπτωση που είναι ενδεικτική του κλάδου των ΤΕ/ΔΕ:

"ΤΕ01.13 Αβαρικιώτης Γεώργιος του Λουκά

Το συγκεκριμένο όνομα έχει εμφανιστεί σε δύο έρευνες που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, χάρη στο ότι απεφοίτησε από το τεχνικό λύκειο το 2005 και την ίδια χρονιά βρέθηκε να προσλαμβάνεται ως αναπληρωτής στη Σιβιτανίδειο, όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα μισθοδοτούμενος.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ο Αβαρικιώτης Γεώργιος εκλέχτηκε ως σύμβουλος δημοτικής κοινότητας στο 3ο Διαμέρισμα Καλλιθέας με το συνδυασμό "Η Καλλιθέα αλλάζει", ο οποίος πρόσκειται στη ΝΔ.

Στο ίδιο Διαμέρισμα Καλλιθέας, εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος ο Μπαρμπάκος Ευάγγελος, επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σιβιτανιδείου. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μπαρμπάκος Ευάγγελος υπέγραφε την προκύρηξη πρόσληψης αναπληρωτών στη Σιβιτανίδειο.

Ο Ευάγγελος Μπαρμπάκος ήταν ένα από τα μέλη της ΚΕ της ΝΔ που το 2007 είχαν καταλάβει θέσεις-κλειδιά στον κρατικό μηχανισμό, μαζί με τον παλιό μας γνώριμο Αντωνάκο και το Δρόσο, στα πλαίσια της γαλάζιας επανίδρυσης του κράτους. Όπως φαίνεται, ακόμα και μετά την πράσινη επανίδρυση τα πρωτοπαλίκαρα της γαλάζιας επανίδρυσης εξακολουθούν να είναι εξασφαλισμένα.

Άραγε πόσοι άλλοι τοπικοί πολιτευτές έχουν διοριστεί με τον ίδιο τρόπο;"


Φαίνεται πως οι συμπτώσεις δε σταματούν εδώ, όπως δείχνει η αντίστοιχη περίπτωση του ΤΕ01 Παπαδόπουλου Μάριου του Νικολάου, ο οποίος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν επίσης υποψήφιος με το συνδυασμό του Καρνάβου στην Καλλιθέα, και μάλιστα στην ίδια δημοτική κοινότητα με τον Αβαρικιώτη Γεώργιο του Λουκά, και ο οποίος επίσης τυγχάνει ΤΕ01 με ιδιαίτερη θητεία στη Σιβιτανίδειο:

"...στη συνέχεια εργάστηκε αρχικά ως ωρομίσθιος και μετά ως αναπληρωτής στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων. Συμμετείχε σε διάφορα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Καλοκαιρινά σχολεία νεανικής επιχειρηματικότητας Αττικής), προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων στα ΚΕΚ της Σιβιτανιδείου και στο ΕΚΠΑ, ήταν εκπαιδευτής στο ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου από το 1997 ως τον Ιούνιο του 2010. Σήμερα είναι μόνιμος εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκτάκτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού Σιβιτανιδείου (ΣΕΕΠΣΙ) από το 2008 ως το 2009."


Το αρχικό ερώτημα λοιπόν παραμένει:

Πώς γίνεται οι υποψήφιοι της ΝΔ στο δήμο της Καλλιθέας να σχετίζονται με τη Σιβιτανίδειο και μάλιστα με το χαρακτηρισμό ΤΕ;

Πόσοι άλλοι από τους τοπικούς πολιτευτές της ΝΔ στην Καλλιθέα έχουν διοριστεί με τον ίδιο τρόπο;

Αυτός είναι ο κλάδος των ΤΕ: Κάποιοι επιτήδειοι που διορίστηκαν ως "εκπαιδευτικοί" με ένα απολυτήριο δευτεροβάθμιας τεχνικής εκπαίδευσης χάρη στη διαπλοκή με κέντρα εξουσίας.