Sunday, May 9, 2010

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ... Θάλεια Δραγώνα!

Μπορεί η στενή συνεργάτιδα της Άννας Διαμαντοπούλου, απόφοιτη του Deree που όμως κατέχει δημόσια θέση στο Υπουργείο Παιδείας, και η καλύτερη πρεσβευτής της πολτοποίησης της Ελληνικής νεολαίας μέσα από τη μηχανή της πολυπολιτισμικότητας, να έχει τόσο στενή σχέση με τη ΝΔ; Και όμως, η απάντηση στο ερώτημα είναι καταφατική.

Η Θάλεια Δραγώνα διετέλεσε υποψήφια με τη ΝΔ το 1981, φαίνεται όμως ότι η συντριπτική ήττα της ΝΔ και η εντυπωσιακή επικράτηση των πρασινοφρουρών την έκανε να το σκεφτεί καλύτερα.



Για το θέμα διαβάστε τα παρακάτω αποκαλυπτικά άρθρα:

Απίστευτο: Η Θάλεια Δραγώνα , διετέλεσε υποψηφία βουλευτής τής Νέας Δημοκρατίας το 1981 !!!!!..

Παράρτημα τού ΠΑ.ΣΟ.Κ. η Νέα Δημοκρατία ...


"Αγαπητέ Διηνέκη,

Εγώ εκπλήττομαι με όσους εκπλήττονται, επειδή η Θάλεια Δραγώνα ήτανε υποψήφια με τη "Νέα Δημοκρατία". Και τούτο, επειδή "Νέα Δημοκρατία" και ΠΑΣΟΚ είναι, από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, το ίδιο πράγμα. Ή για να το πούμε διαφορετικά: Το καθεστωτικό κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ, αλλά το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ελέγχει τη "Νέα Δημοκρατία", αλλιώς κινδυνεύει να πέσει (το ΠΑΣΟΚ). Έτσι γίνεται το εξής: Για να προωθηθεί κανείς στη "Νέα Δημοκρατία", πρέπει να έχει την έγκριση του ΠΑΣΟΚ. Και αν φανεί πολύ καλό παιδί, όπως η Θάλεια Δραγώνα φερ'ειπείν,τότε πια περνάει ανοιχτά στο ΠΑΣΟΚ. Είναι επικίνδυνο κόμμα η "Νέα Δημοκρατία", γιατί κρατάει το 30% των ψηφοφόρων που παραδοσιακά ήταν "δεξιοί".

Και να φανταστείς ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που δεν μπορεί να καταλάβει ότι η "Νέα Δημοκρατία" είναι παράρτημα του ΠΑΣΟΚ, συχνά μάλιστα πιο αριστερό από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ."


Και βέβαια η Θάλεια Δραγώνα δεν είναι ο μοναδικός ανεμόμυλος στον ευρύτερο χώρο της εκπαίδευσης, ούτε η μοναδική εκπρόσωπος του μηδενιστικού διεθνισμού που βρήκε κάποτε καταφύγιο στη ΝΔ!